hallo

Gör världen till din arbetsplats
med nya modeller från Dell

 

 

Nya modeller från Dell:
Latitude 7330, 7430 och 7530

 

Dell Latitude 7000-serien erbjuder ett brett utbud av premiumfunktioner som ger en fantastisk skärmupplevelse, intelligent prestanda och inbyggd säkerhet och integritet. Dessa bärbara datorer och 2-i-1 är designade för teamledare och chefer som är drivna att koppla ihop team och behöver hög prestanda med sömlöst samarbete och anslutning för mångsidighet vid skrivbordet eller på språng.

Intelligent samarbete och uppkoppling

Latitude-datorer har intelligenta samarbets-, anslutnings- och integritetsfunktioner för att fungera säkert var som helst. Håll kontakten med Wi-Fi 6E, 5G, 4G LTE och eSIM-alternativ.

Prestanda för produktivitet

Drivs av Intel vPro® med 12:e generationens Intel® Core-processorer, snabba minnesalternativ och avancerad termik för att hålla systemen svala, dessa datorer klarar dagens krav på multi-tasking.

Hållbar design

Dells mest hållbara Latitude Portfolio arbetar mot att uppfylla målen på datorer så att du kan nå dina mål. 100 % återvunna eller förnybara förpackningar används på nya Latitude-datorer.

Innovativ design

Latitude-produkterna är mindre och lättare än någonsin med introduktionen av ett ultra-premium 9000 13 ”2-i-1 och 13” ultralätt 7000-erbjudande.

Företagsnivå

Säkerhet och hållbarhet Latitude-datorer erbjuder säkerhetsfunktioner på företagsnivå, inklusive Dell SafeID, Dell SafeBIOS, fingeravtrycksläsare, kontaktlösa och kontaktlösa smartkortläsare och låsfackalternativ.

 

Event

 

Nyheter

Vi hjälper dig på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.