hallo

B2B-Webinar med fokus på Apple den 28 oktober

Är du nyfiken på de senaste nyheterna från Apple? Eller varför inte få reda på vilka fördelar Jamf Apple Enterprise Management kan ha för ditt företag? Detta är bara några av flera dragningar som du kan förvänta dig den 28 oktober när det är dags för ett nytt webinar tillsammans med oss och våra partners. Läs mer om alla talare och pass nedan.

Pass 1: 09.05 – Wandera – Lösningen för Zero Trust Cloud Security

Ser du till att dina Apple-enheter är säkra? Vi har bjudit in Benny Roth, Sales Engieer från Jamf med 30 år i branschen som kommer att presentera Wandera. Det är ett verktyg för riskhantering och hur vi skyddar användare, enheter och data i den nya hybrida arbetsmiljön.

Pass 2: 09.20 – Jamf Apple Enterprise Management – Marknadsledande enhets- och säkerhetshantering

Jamf fortsätter att hänga med i Apples snabba utveckling och håller fortfarande zero-day support för Apples nya releaser med både hårdvara och macOS för att säkra bra användarupplevelse även vid generationsskiften. Benny Roth, Sales Engineer, från Jamf kommer att presentera fördelarna med enhetsverktyget, här är några saker han kommer att prata om:

  1. Säkrare tillgång för användaren med riskanpassad policy för tillgång till enheter, applikationer, data och nätverk.
  2. Livscykelshantering ser till att enheten alltid är redo och dynamiskt anpassad för arbetsuppgiften även om rollen utvecklas.
  3. Skydda användaren, enheter och information med next generation end point protection och visibilitet.

Pass 3: 09.55 – De senaste nyheterna från Apple

Vad är det som hänt på Apple-sidan egentligen? Vi har bjudit in en hemlig gäst från Apple som har lovat att dela med sig av godbitarna från de senaste nyheterna samt visa upp dem live i studion.

Pass 4: 10.20 – Finansiering som passar just ditt företag

Hur mycket kan du spara på att hyra företagets Apple-enheter? Har du också funderat på vad det är för skillnad på att köpa och hyra mobila enheter? För att vi ska kunna grotta ner oss ännu mer i detta har vi bjudit in Thomas Goa, Nordic Program Manager, från Apple Financial Services (DLL) som kommer att presentera de viktigaste punkterna till hur du kan tänka kring dina inköp av Apple och hur du samtidigt håller ner kostnaderna men behåller restvärdet. I slutet av dragningen kommer han att visa upp räkneexempel på hur det kan se ut med tillexempel iPhone 13.

Pass 5: 10.45 – Security Awerness och Återtag

Hur bra koll har du och dina anställda på hur IT-attacker går till? Vet du och dina anställda vad ni ska undvika att klicka på eller svara på? Henrik Åhl, Affärsområdeschef Tjänster och licensansvarig, kommer att presentera vår tjänst Security Awerness där du kan träna alla anställda i IT-säkerhet och förebygga en IT-attack samt hur det kan se ut när du använder verktyget. I slutet av dragningen kommer Christofer Furu, Apple Business Manager, att berätta om hur återtag av Apple-produkter kan se ut med hjälp av oss.

Anmäl dig här!

Till anmälningssidan

Varmt välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med:

Event, Tidigare event

Datum28 oktober
Tid09.00 – 11.00
PlatsKostnadsfritt webinar

Anmäl dig här!

Till anmälningssidan

Agenda den 28 oktober

  • 09:00 – Webinariet startar
  • 09:05 – Benny Roth, Sales Engineer, från Jamf presenterar Wandera
  • 09:20 – Benny Roth, Sales Engineer, från Jamf presenterar Jamf Apple Enterprise Management
  • 09:55 – Hemlig gäst från Apple som presenterar nyheter från Apple
  • 10:20 – Thomas Goa, Nordic Program Manager, från Apple Financial Services (DLL) presenterar AFS
  • 10:45 – Henrik Åhl, Affärsområdeschef Tjänster och licensansvarig, och Christofer Furu, Apple Business Manager, från B2B IT-Partner presenterar Security awerness och återtag
  • 11.00 – Sändningen avslutas

OBS! Detta webinar kommer inte att spelas in utan endast ske live.