hallo

B2B VIP-event – Upptäck kraften i kommande teknologier

Vi bjuder in dig till en resa mot framtidens teknologiska innovationer, en chans att omfamna de senaste framstegen och vara en del av denna spännande utveckling. Framtiden är här, och vi är redo att ta med dig på en resa mot en bättre och mer innovativ värld. Boka din plats nedan för att delta på vårt event.

Agenda:

Vi börjar dagen med en gemensam frukost kl. 8:30 och lyssnar sedan på inspirerande föreläsningar till kl. 11:45. Under dagen kommer vi också att bryta av för fika, där du har möjlighet att mingla med andra deltagare. För de som är intresserade finns det även möjlighet till lunch efteråt.

Talare:

Ben Löthman från B2B IT-Partner: Ben kommer att presentera vår nya Container Plattform och berätta hur vi på B2B kan stötta dig i en värld under konstant förändring.

Bengt Eliasson: Med flera imponerande erfarenheter, inklusive en tidigare roll som Industry General Manager på IBM och nu som VD på Celonis, vars lösningar analyserar hela verksamheter och identifierar icke lönsamma samt ineffektiva processer inom organisationer.

Patrick Couch: Expert inom AI med över 10 års erfarenhet av att utveckla Watson på IBM. Han har nu startat och driver Silo AI, som hjälper andra företag inom olika branscher att dra nytta av kraften i AI för att optimera och utveckla sina verksamheter.

Dessutom kommer vi att ha en överraskningsgäst från Apple som kommer att göra detta evenemang ännu mer minnesvärt.

OBS! Eventet är fysiskt och det finns inte möjlighet att delta digitalt.

Varmt välkommen önskar vi och våra partners!

Event, Kommande event

Datum28 september
Tid8.30-11.45. Sedan möjlighet till lunch efteråt.
PlatsEpicenter Store, OBS ingång från Regeringsgatan 61 istället

Anmäl dig här!

  • Övrig information som kan vara bra för oss att veta. T.ex allergier