hallo

B2B IT-Partner satsar stort på Apple

B2B IT-Partner har inlett ett nytt samarbete med Apple och kan nu titulera sig som en Apple Authorised Reseller. I och med det nya samarbetet gör B2B IT-Partner en storsatsning på, och tillsammans med, Apple.

Nytt affärsområde med nyrekryteringar

Satsningen innebär bland annat att B2B har etablerat ett nytt affärsområde och rekryterat flera personer – alla med många års erfarenhet av Apple’s tjänster och produkter. Det här är en strategisk satsning från B2B’s håll och Apple är nu en av våra viktigaste partners.

Christofer Furu – B2B’s nya Apple Business Manager

Det nya teamet med Apple-specialister leds av Christofer Furu, tidigare försäljningschef på Digital Inn. Vi frågade Christofer om förväntningarna inför den nya rollen:

”Det här blir en spännande utmaning! Jag ser fram emot att arbeta i en ny miljö där jag får vara med och påverka och dela med mig av mina kunskaper kring Apple. Den nya tjänsten på B2B känns som klippt och skuren för mig och jag har redan fått en bra känsla för både företaget och kollegorna. Att få vara med om denna satsning från start känns extra kul. Nu är mitt fokus på att få igång Apple försäljningen och informera nya som befintliga kunder om vårt breda utbud av Apple’s produkter och tjänster.”

Vad är nästa steg i B2B’s satsning med Apple?

Nu sker ett väldigt aktivt arbete med att integrera Apple’s produkter i våra logistik-, support- och konsulttjänster. Vi kommer vidareutveckla våra tjänster genom att använda oss av de unika möjligheter som finns med Apple’s produkter. Utöver satsningen med våra nyanställda specialister så kommer vi lägga mycket tid, fokus och resurser på att utbilda vår sälj- och leveransorganisation runt Apple. Framåt kommer vi också satsa på kundanpassade aktiviteter.