hallo

B2B IT-Partner och CGI Group ingår partnerskap

Nu står det klart att CGI Group väljer B2B IT-Partner som deras nya partner för leveransen av hårdvara och hårdvarunära tjänster till deras tjänsteerbjudande och deras kunder. Samtidigt får B2B IT-Partner också möjlighet att förstärka sitt erbjudande av IT-tjänster med hjälp av CGI.

B2B IT-Partner och CGI Sverige AB har ingått ett samarbetsavtal. B2B IT-Partner kommer att leverera Digital Workplace till CGI:s interna verksamhet och till CGI:s kunder. Tjänsten inkluderar både hårdvara och konfiguration via en elektronisk beställningsportal, något som automatiserar och förenkla inköpsflödet. B2B IT-Partner kommer från sitt eget lager säkerställa snabba leveranser och även lagerhålla anpassad hårdvara. Utöver detta stärker även B2B IT-Partner sitt erbjudande ut till sina befintliga kunder tack vare CGI:s kompetens, konsulter och tjänster som nu B2B IT-Partner kan erbjuda sina kunder tack vare partnerskapet.

Starkt samarbete och automatiserade flöden

I en digitaliserad värld är det viktigt att ha tjänster som underlättar för leveransen av hårdvara och logistik för företag och slutanvändaren för att säkerställa hög produktivitet hos CGI:s kunder. Detta kommer ske via B2B IT-Partners webbshop som kommer ha automatiserade flöden för både beställning, fakturering och rapportering.

– Vi på B2B IT-Partner är otroligt stolta och förväntansfulla att få jobba tillsammans med CGI där vi båda har ambitionen om ett långt och gemensamt partnerskap där vi kan utmana, utveckla och ömsesidigt stötta varandras affärer, säger Jonas Danielsson, VD, B2B IT-Partner.

CGI Groups Fredrik Lundberg, Head of Digital Workplace Support, kompletterar Jonas uttalande,

– Det nya partnerskapet mellan CGI och B2B IT-Partner kommer att ge CGI-kunder en mer kostnadseffektiv, flexibel och toppmodern tjänsteleverans. Det kommer ytterligare underlätta för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet och digitala transformation.

Om CGI Group

CGI grundades 1976 och är ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag. De drivs av insikter och är fokuserade på att hjälpa företag och organisationer att öka avkastningen på sina investeringar.

Daniel Lagerström, Sälj- och marknadschef, svarar gärna på dina frågor direkt
T: 073-148 63 22
@: Daniel.Lagerstrom@b2bitpartner.se

Länk

Fler event

Länk

Nyheter

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.