hallo

ÅRETS UTROPSTECKEN!

Nu är det dags att avgöra vem som vinner Årets Utropstecken!

För 13:e året i rad så är det nu dags att dela ut priset Årets Utropstecken i Djurgården hockey herrlag. Nu är det dags för er att rösta fram den spelare som under säsongen 22/23 utmärkt sig lite extra.

Östlund, Lindbom eller Nilsson?

Ni supportrar väljer den spelare som ni tycker har tagit störst kliv framåt i sin utveckling under säsongen. Årets kandidater är: Noah Östlund, Carl Lindbom och Wiktor Nilsson. Du röstar i nedan formulär, du får max rösta 1 gång.

Motiveringar:

Noah Östlund
En extremt smart och ambitiös hockeyspelare, som trots sin ringa storlek har enormt mycket hockey i sig och utnyttjar det fullt ut. Noah har på den här korta tiden klivit in och utvecklats till en av våra absolut främsta centrar. Utöver allt det spelmässiga producerar han även poäng.

Carl Lindbom
Har tagit plats mellan stolparna och spelat som han aldrig gjort något annat. ”Calle” var under hösten enormt avgörande för oss, där han vann ett flertal matcher på mer eller mindre egen hand. Han är lugn, trygg och även såväl fysiskt som psykiskt stark.

Wiktor Nilsson
En spelare som tagit enorma steg i sin utveckling den här säsongen. Wiktor spelar både kraftfullt och med en hel del attityd. Han har både skickligheten och tuffheten, samt har klivit fram med viktiga mål i viktiga lägen.

Tack för din röst!

Rösta fram Årets Utropstecken!

Tidigare pristagare:
2022 Filip Cederqvist
2021 William Eklund
2020 Manuel Ågren
2019 Emil Bemström
2018 Adam Reideborn
2017 Linus Johansson
2016 Mantas Armalis
2015 Marcus Sörensen
2014 Nils Andersson
2013 Alexander Wennberg
2012 Erik Gustafsson
2011 Mika Zibanejad

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.