ÅRETS UTROPSTECKEN!

Nu är det dags att avgöra vem som vinner Årets Utropstecken!

För 11:e året i rad så är det nu dags att dela ut priset Årets Utropstecken i Djurgården hockey herrlag. För bara någon vecka sedan delades utmärkelsen ut till Felicia Linder i damlaget. Nu är det dags för er att rösta fram den spelare som under säsongen 20/21 utmärkt sig lite extra.

Nardella, Eklund eller Pettersson?

Ni supportrar väljer den spelare som ni tycker har tagit störst kliv framåt i sin utveckling under säsongen. Årets kandidater är: Bobby Nardella, William Eklund och Jesper Pettersson. Du röstar i nedan formulär, du får max rösta 1 gång.

Senast den 23:e mars behöver vi ditt svar.

Motiveringar:

William Eklund
Eklund gillar att utmana sina motståndare i 1–1 situationer. Han är en bra skridskoåkare som besitter en bra hantverksteknik, i både passningar och målskytte. Jobbar hårt varje dag för att utvecklas och är ihärdig i sin strävan för att bli bättre. Han är defensivt duktig på att ligga i skottlinjen och blocka skott. En spelare med stor potential.

Bobby Nardella
Nardella är en back med en offensiv uppsida som tillhör en av ligans främsta. Med skicklighet i både beslutsfattande, passningsspel och skridskoåkning har han varit en nyckelfaktor för Djurgården Hockey den här säsongen. Han är också en fantastisk lagkamrat och en väldigt ödmjuk person utanför isen.

Jesper Pettersson
Petterson är en bra back som kan både spela sig ut ur trånga situationer, tacklar vid sarger och är beredd att blocka skott för att laget ska nå framgång. Grym på att pusha sina lagkompisar och skapar alltid glädje utanför isen med sin positiva energi. Han är duktig på att kommunicera på isen och skapar därigenom tid och trygghet till medspelare. Ett Djurgårdshjärta som alltid spelar för klubben och lagets bästa!

Tack för din röst!

Rösta fram Årets Utropstecken!

Tidigare pristagare:
2020 Manuel Ågren
2019 Emil Bemström
2018 Adam Reideborn
2017 Linus Johansson
2016 Mantas Armalis
2015 Marcus Sörensen
2014 Nils Andersson
2013 Alexander Wennberg
2012 Erik Gustafsson
2011 Mika Zibanejad

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.