Apple_Authorized_Reseller_

B2B IT-Partner är Apple Authorised Reseller. Vi som återförsäljare kan erbjuda hela Apples sortiment och helhetstjänster kopplade till deras produkter. Nytt för hösten 2020 är att vi satsar extra mycket på att stärka vårt samarbete med Apple. Vi har därför utökat vårt Apple-team och utvecklat våra tjänster kopplade till Apples produkter.

Apple Authorized Enterprise Reseller

Produkter.

Tack vare sin kraftfullhet, design i kombination med inbyggd säkerhet – kan du använda Apples produkter för ditt sätt att arbeta på. Vi på B2B IT-Partner kan erbjuda hela Apples produktsortiment med tillbehör. Vill du läsa på mer om Apples sortiment? Se produkter.

Tjänster.

Alla våra tjänster och helhetslösningar har breddats för att lämpa Apples produkter. Samtliga tjänster är därför tillgängliga att brukas av Apple-användare. Se tjänster för att ta del av vårt breda utbud.

Webshop.

Är du intresserad av att shoppa produkter från Apple? På vår webbshop kan du se hela vårt sortiment med priser och lagerstatus. Gå in beställ dina Apple-produkter redan idag.

Service.

Ibland så strular tekniken, så är det bara. Vi tar hand om alla era service ärenden kring Apple där vi har ett tätt samarbete med en auktoriserad service provider som uppfyller Apples höga krav på service.

Workplace as a Service.

Behöver ni utrustning för ett specifikt projekt? Vill ni förenkla arbetsflödet och hålla stenkoll på kostnaderna? Då kan ni istället hyra utrustningen till en fast kostnad/ månad.

Apple Business Manager/DEP.

Med Apple Business Manager (tidigare DEP) får ni en effektiv driftsättning av företagets mobila enheter. I stället för att IT-avdelningen eller användaren ska sköta registrering mot MDM-systemet själva kommer enheten direkt från vårt lager, förkonfigurerad och färdig att användas. Användaren får en startklar iPhone, iPad eller Mac i handen med e-post, inställningar, appar och företagsunika program.

Återtag. 

Ska ni byta ut er befintliga IT-utrustning kan vi hjälpa till att ta tillbaka era produkter på ett säkert, lönsamt och hållbart sätt.