Frukostwebinar 21 januari med Apple

Hela tiden accelereras tekniken och blir allt snabbare och starkare. Apple har med sin nya revolutionerande M1 processor tagit enorma steg framåt i utvecklingen. Om vi gör en jämförelse mellan en i9 med en 64gb ram så är M1 med sina bara 8gb ram betydligt mer tidseffektiv. Den 21 januari har vi bjudit in Michael Anderberg, Systems Engineer på Apple, som kommer att gå in djupare på M1 och DLM. För att få en lite mer känsla för M1 så kika in exemplet nedan:

Finansiering som passar just ditt företag

Hur mycket kan du spara på att hyra företagets Apple-enheter? Har du också funderat på vad det är för skillnad på att köpa och hyra mobila enheter? För att vi ska kunna grotta ner oss ännu mer i detta har vi också Henrik Romilson som är Nordic Program Manager från Apple Financial Services på plats för att lära oss mer.

Det är enklare än någonsin att börja använda Apple-produkter i företaget med innovativa finansieringsalternativ via Apple Financial Services. Få de produkter och tjänster som du behöver, precis när du behöver dem. Apple Financial Services håller även kostnaderna nere genom att ta hänsyn till Apple-enheternas höga restvärde från start. Med de flexibla uppgraderingarna har du total kontroll över uppdateringscykeln och upplevelsen blir enkel och smidig tack vare de tydliga villkoren.

Bättre användarupplevelse, enklare verktyg

Jamf fortsätter att hänga med i Apples snabba utveckling och håller fortfarande zero-day support för Apple nya releaser med både hårdvara och macOS för att säkra bra användarupplevelse även vid generationsskiften. Benny Roth, Sales Engineer på Jamf, kommer också diskutera hur de kan säkra macOS-enheter med optimerad och anpassad end-point protection. Han kommer även att ta upp hur de integrerar med Microsoft 365 för device compliance och central användarhantering.

Hur företag kan använda Smart Groups och Self Service i Jamf Pro kommer att visas i en demo. Verktygen hjälper användare och IT-ansvariga att bibehålla användarupplevelsen av macOS även i dagens arbetsmiljö där användaren ofta jobbar hemifrån och inte har direkt tillgång till IT-support.

Ingen bra morgonstart utan frukost!

Hoppas ni tycker det låter lika intressant som vi och eftersom det är ett frukostwebinar så kommer vi att skicka ut frukostkuponger från Pressbyrån till er dagarna innan start.

Varmt välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med:

 

Event, Tidigare event

Datum21 januari
Tid08.30 - 10.30
PlatsKostnadsfritt Teams webinar

Anmäl dig här!

Agenda den 21 januari

  • 08.30 Intro B2B IT Partner
  • 08.35 Michael Anderberg – M1 Silicon och DLM.
  • 09.15 Chris Reynolds –  Zero Day Support, End Point Protection, DEMO
  • 09.55 Henrik Romilson –  Varför ska du hyra? Cirkulär ekonomi och återtag.
  • 10.30 B2B avslutar 

En kort paus och tid för Q&A är beräknat i agendan.

Sista anmälningsdagen är den 19 januari