Apple Produkter

iMac.

Varje Mac är utformad för alla dina sätt att arbeta, med kraftfulla processorer, snabb och effektiv lagring och avancerade säkerhetsfunktioner. Få mer gjort med suveräna inbyggda appar som är enkla att använda. Skapa presentationer. Gör beräkningar. Kommunicera och samarbeta med ditt team. Samverka med viktiga affärssystem. Och använd dem enkelt och smidigt tillsammans med din iPhone eller iPad. Vilken Mac du än väljer är den byggd för alla dina affärsbehov.

MacBook.

MacBookAir och MacBookPro är utformade för alla dina sätt att arbeta, med de senaste processorerna, dubbelt så mycket lagringsutrymme, en fantastisk Retina-skärm, nya MagicKeyboard och avancerade säkerhetsfunktioner. Få mer gjort med kraftfulla inbyggda appar som är enkla att använda. Skapa presentationer. Gör beräkningar. Kommunicera och samarbeta med ditt team. Och använd dem enkelt och smidigt tillsammans med din iPhone eller iPad.

iPhone.

Jobba smartare och snabbare med Iphone. Läs mejl, surfa och öppna dokument på en fantastisk Retina HD-skärm. Gör ditt dagsverke med ett batteri som räcker hela dagen. Ta bilder, spela in video och delta i videokonferenser med de avancerade kamerorna. Jobba smidigt med de populäraste företagsapparna och upptäck fler i App Store. Kom igång snabbt och enkelt med de inbyggda produktivitets-, samarbets-och kreativitetsverktygen i iOS13.

iPad.

Tunn, kraftfull och ytterst bärbar. Med iPad kan du göra flera saker samtidigt och samarbeta var du än är. Den har en snygg 10,2-tums Retina-skärm, avancerade kameror, wifi och 4G LTE Advanced1 och batteri som räcker hela dagen. Lägg till Apple Pencil för att kunna jobba ännu mer flexibelt. Välj bland fantastiska företagsappar i App Store. Få mer gjort med de enkla och kraftfulla funktionerna i iPadOS. iPad får saker och ting gjort oavsett var den befinner sig.