Lite snabbare, lite bättre

B2B IT-Partner – Din IT-leverantör i Stockholm


Länk

Infrastruktur

Länk

Tjänster

Länk

Klient

Länk

Licens

Länk

Print

Om företaget

Vi är en IT-leverantör i Stockholm som erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och rikstäckande tjänster inom IT. Att vårt koncept är framgångsrikt ser vi på alla nya kunder som väljer att arbeta med oss. Vår affärsidé är att vi som partner hjälper och utvecklar våra kunder att nyttja IT på bästa sätt.

Vårt ENGAGEMANG yttrar sig i en genuin vilja att förstå och lösa våra kunders unika behov.

Vi vågar ifrågasätta och ge nya perspektiv genom att UTMANA och ligga i framkant.

Med expert-KOMPETENS erbjuder vi våra kunder den bästa lösningen utifrån deras behov.

Följ Daniel Wellingtons explosionsartade nätverksresa

Nyheter & Event

2019-02-05

Nyheter

Årets Utropstecken Damlaget

Nu är det dags att utse Årets Utropstecken i DIF Damhockey lag. In och rösta fram den du tycker har utmärkt sig lite under extra denna säsong!

2018-12-21

Nyheter

Julhälsning

Från oss alla till er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

2018-12-13

Event

women2women 28 Mars 2019

Årets women2women event den torsdagen 28 mars, som riktar sig till kvinnor inom IT, har i år temat KOMMUNIKATION där vi bjudit in Elaine Eksvärd att prata retorik och ge oss bra tips och tankar för vardagen.

CSR & Samarbete

B2B IT-Partner är stolt samarbetspartner till DIF Hockey och deras projekt Ishockey för alla. Projektet ligger oss varmt om hjärtat då det syftar till att ge ungdomar en positiv och trygg fritid. Vårt framgångsrika samarbete med DIF Hockey har pågått sedan starten 2004 och idag är B2B IT-Partner engagerade i herr-, dam- och ungdomslaget.

Mer om CSR

Trivsel & Miljö

För oss på B2B IT-Partner är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetsplatsen. Som ett led i detta arbetar vi tillsammans med Great Place to Work för att mäta och förbättra nöjdheten hos våra medarbetare. Vi är även diplomerade enligt Svensk Miljöbas vilket innebär att vi verkar för en hållbar utveckling och minskad miljöbelastning.

Mer om Miljö

Att leverera hög kvalitet är viktigt för oss. Ta oss inte bara på orden, se vad våra kunder säger!

B2B Cloud

Behåll kontrollen över IT

Nyckeln till en effektiv IT-hantering är att veta vilken eller vilka av sitt företags tjänster som ska produceras var. Genom automatisering kan er interna IT-avdelning bli lika kostnadseffektiv och flexibel som externa leverantörer. B2B IT-Partner kan hjälpa er att behålla kontrollen inom ert företag. Läs mer om B2B Cloud >>

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.