Lite snabbare, lite bättre

B2B IT-Partner – Din IT-leverantör i Stockholm

Länk

Infrastruktur

Länk

Tjänster

Länk

Klient

Länk

Licens

Länk

Print

Om företaget

Vi är en IT-leverantör i Stockholm som erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och rikstäckande tjänster inom IT. Att vårt koncept är framgångsrikt ser vi på alla nya kunder som väljer att arbeta med oss. Vår affärsidé är att vi som partner hjälper och utvecklar våra kunder att nyttja IT på bästa sätt.

Vårt ENGAGEMANG yttrar sig i en genuin vilja att förstå och lösa våra kunders unika behov.

Vi vågar ifrågasätta och ge nya perspektiv genom att UTMANA och ligga i framkant.

Med expert-KOMPETENS erbjuder vi våra kunder den bästa lösningen utifrån deras behov.

Följ Daniel Wellingtons explosionsartade nätverksresa

Nyheter & Event

2018-11-02

Event

Jullunch 6 december

Glögg, Janssons, köttbullar och prinskorv! - Välkommen till oss på jullunch den 6 december!

2018-10-31

Event

DELL EMC Frukostseminarium

Vill ni bli utmanade i hur ni kan effektivisera och automatisera fler processer i ert datacenter? Välkommen på frukostseminarium hos oss den 29/11.

2018-10-17

Event

Seminarium 15 november

Vill du få tips och bli utmanad i hur du kan automatisera fler processer och lägga mindre tid att hantera hårdvara och fel på den? I så fall boka in torsdagen den 15 november!

CSR & Samarbete

B2B IT-Partner är stolt samarbetspartner till DIF Hockey och deras projekt Ishockey för alla. Projektet ligger oss varmt om hjärtat då det syftar till att ge ungdomar en positiv och trygg fritid. Vårt framgångsrika samarbete med DIF Hockey har pågått sedan starten 2004 och idag är B2B IT-Partner engagerade i herr-, dam- och ungdomslaget.

Mer om CSR

Trivsel & Miljö

För oss på B2B IT-Partner är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetsplatsen. Som ett led i detta arbetar vi tillsammans med Great Place to Work för att mäta och förbättra nöjdheten hos våra medarbetare. Vi är även diplomerade enligt Svensk Miljöbas vilket innebär att vi verkar för en hållbar utveckling och minskad miljöbelastning.

Mer om Miljö

Att leverera hög kvalitet är viktigt för oss. Ta oss inte bara på orden, se vad våra kunder säger!

B2B Cloud

Behåll kontrollen över IT

Nyckeln till en effektiv IT-hantering är att veta vilken eller vilka av sitt företags tjänster som ska produceras var. Genom automatisering kan er interna IT-avdelning bli lika kostnadseffektiv och flexibel som externa leverantörer. B2B IT-Partner kan hjälpa er att behålla kontrollen inom ert företag. Läs mer om B2B Cloud >>

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.